Big Belly Tessa & Stijn

Big Belly

Tessa & Stijn

The Journey

Op een zonnigere dag vierden we de liefde en het aanstaande ouderschap van Tessa en Stijn op niet één, maar twee adembenemende locaties: C-Mine Beringen en de Japanse Tuin in Hasselt.

Wat een prachtige beleving! Met haar schitterende dikke buik straalde Tessa pure vreugde uit, terwijl Stijn vol liefde en trots aan haar zijde stond. Hun geluk en emoties waren voelbaar in elke glimlach en elke aanraking.

We begonnen de dag bij C-Mine Beringen, waar de industriële charme van de locatie een prachtig contrast vormde met de zachte rondingen van Tessa’s buik. De historische gebouwen en de kunstzinnige sfeer van C-Mine boden een uniek decor voor hun liefdevolle momenten.

Daarna verplaatsten we ons naar de serene Japanse Tuin in Hasselt. Tussen de bloeiende kersenbloesems en rustige vijvers vonden we een oase van rust en schoonheid. Hier, omringd door de natuur, straalden Tessa en Stijn in het voorjaarslicht, zichtbaar genietend van deze bijzondere tijd samen, vlak voordat hun gezin binnenkort met drie zal zijn.

Het was een dag vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten, vastgelegd in een reeks prachtige foto’s. Laten we samen terugkijken op deze bijzondere dag en genieten van de kostbare herinneringen die we hebben gemaakt terwijl we uitkijken naar de komst van hun kleine wonder.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Wil je ook graag jouw Journey laten vastleggen?

Laat een bericht achter