Portfolio

Showcase

Portfolio

0
Big Belly

Big Belly Tessa & Stijn

Op een zonnigere dag vierden we de liefde en het aanstaande ouderschap van Tessa en Stijn op niet één, maar twee adembenemende locaties: C-Mine Beringen en de Japanse Tuin in Hasselt. Wat een prachtige beleving! Met haar schitterende dikke buik straalde Tessa pure vreugde uit, terwijl Stijn vol liefde en trots aan haar zijde stond. Hun geluk en emoties waren voelbaar in elke glimlach en elke aanraking.

0
Communie & Lentefeest

Communie Sten

Op zondag vierden we de Eerste Communie van Sten op een wel heel bijzondere locatie: de militaire luchtmachtbasis. Wat een unieke beleving! In de vroege namiddag kwamen we samen met Sten en zijn familie bij het indrukwekkende C130 vliegtuig. De opwinding was voelbaar, niet alleen bij Sten, maar ook bij zijn trotse ouders en broertje. Sten, die altijd al gefascineerd was door vliegtuigen en droomt om ooit piloot te worden, straalde van oor tot oor.

0
Communie & Lentefeest

Communie Milan

Voor de communiefoto’s van Milan zijn we naar een speciale plek gereden. All aboard! Milan’s communiefeest was een ware reis terug in de tijd, met de prachtige stoomtrein als onze fotolocatie.

0
Communie Leanna
Communie & Lentefeest

Communie Leanna

Op een regenachtige middag, 3 februari '24, kwamen we samen op een unieke locatie voor de Eerste Communie shoot van Leanna.

0
Doopsel Elvira
Events

Doopsel Elvira

Op een stralende zondagmiddag, 28 januari '24, kwamen we samen in de Parochiekerk Sint-Lambertus om het doopsel van Elvira te vieren.

0
Familie , Lifestyle, Family & Friends

Family Moments Liesbeth & Sienna

Het was een koude, bewolkte decemberdag, maar toch trotseerden mama Liesbeth & dochter Sienna de kou om voor onze lens te staan.

0
Big Belly

Big Belly Veronique & Toon

Veronique & Toon: Een Big Belly Momentje om trots op te zijn en dit tijdens de kerstsfeer (3 december 2023). We hadden het voorrecht om Veronique en Toon, een koppel dat we reeds jaren kennen, te fotograferen.

0
Huwelijk

Huwelijk Lisa & Joachim

Op zaterdag 12 augustus '23 stapten Lisa en Joachim stiekem in het huwelijksbootje! Wat een ervaring! Op zaterdagochtend hadden we met de tortelduifjes afgesproken aan het gemeentehuis... Daar stonden we dan, alleen met het koppel... 

0
Events

Babyborrel Elvira

De babyborrel van Elvira! Ook babyborrels zitten in ons portfolio. Kijk eens aan, de babyborrel van Elvira was volledig in orde. Op zo'n event maken we graag leuke foto's van de kleine drop, ouders, familie en vrienden en kennissen!

0
Events

Nina & Stefanie – 30th Birthday Party

Waar is dat feestje?! Nina en Stefanie zijn 30 jaar geworden! Zo'n moment moet je natuurlijk kunnen vastleggen op beeld. Bekijk hieronder een selectie van de sfeerbeelden van hun party!

0
Cake Smash

Cake Smash Yannis

Yannis in de Jungle! Yannis is 1 jaar geworden! Wat groeien ze toch snel, vorig jaar stond Ellen nog met een Big Belly-shoot voor onze lens. Dit jaar staat Yannis zelf voor de lens, want hij is jarig!

0
Dierenliefde

Bloesempracht met Flory

In het betoverende einde van het bloesemseizoen hebben we de levendige Flory voor onze lens mogen verwelkomen. Een hondenshoot doordrenkt met lentefrisse magie, waarbij Flory de hoofdrol speelde te midden van bloesempracht en zonnestralen.

0
Dierenliefde

Binnenshoot met Wolf

Een pracht van een wolf. De serene maand april kreeg een vleugje rust met Wolf, de bedachtzame Pomeranian.

0
Dierenliefde

Paardenfotografie Marissa & Grace

A horse with a name... Grace! Op zondag 30 oktober '22  - een prachtige herfstdag trouwens - wandelden we samen met Marissa & Grace door de bossen van Averbode.

0
Huwelijk

Huwelijk Sarah & Jonas

Op vrijdag 2 september '22 stapten Sarah en Jonas in het huwelijksbootje! Eindelijk! Het moment waarop Sarah en Jonas elkaar het "JA!" woord geven is aangebroken. Na de formaliteiten in het gemeentehuis, was het richting de Vlooybergtoren om daar hun trouwfoto's te nemen...

0
Familie , Lifestyle, Family & Friends

Lisa & Yannice

Just like sisters. Enkele poses aan het water, verschillende outfits uitproberen, meerdere uren plezier maken tijdens de fotoshoot, het kan allemaal! Lisa en Yannice wilden graag een fotoshoot waarbij ze beide hetzelfde outfit konden dragen.

0
Big Belly

Big Belly Ellen & Thomas

Ellen en Thomas zijn in blijde verwachting van een klein wonder! Om dit mooie nieuws met de wereld te delen, trokken we samen naar twee betoverende locaties.

0
Lifestyle , Lifestyle, Family & Friends

Portrait

0
Dierenliefde

Energetische Pixy

0
City Harbour of Düsseldorf (DE)
The Others , Travel

Reizen

0
Automotive , The Others

Automotive