Portfolio

Showcase

Portfolio

0
Huwelijk

Huwelijk Lisa & Joachim

Op zaterdag 12 augustus '23 stapten Lisa en Joachim stiekem in het huwelijksbootje! Wat een ervaring! Op zaterdagochtend hadden we met de tortelduifjes afgesproken aan het gemeentehuis... Daar stonden we dan, alleen met het koppel... 

0
Events

Babyborrel Elvira

De babyborrel van Elvira! Ook babyborrels zitten in ons portfolio. Kijk eens aan, de babyborrel van Elvira was volledig in orde. Op zo'n event maken we graag leuke foto's van de kleine drop, ouders, familie en vrienden en kennissen!

0
Events

Nina & Stefanie – 30th Birthday Party

Waar is dat feestje?! Nina en Stefanie zijn 30 jaar geworden! Zo'n moment moet je natuurlijk kunnen vastleggen op beeld. Bekijk hieronder een selectie van de sfeerbeelden van hun party!

0
Cake Smash

Cake Smash Yannis

Yannis in de Jungle! Yannis is 1 jaar geworden! Wat groeien ze toch snel, vorig jaar stond Ellen nog met een Big Belly-shoot voor onze lens. Dit jaar staat Yannis zelf voor de lens, want hij is jarig!

0
Lifestyle , Lifestyle, Family & Friends

Portrait

0
Dierenliefde

Paardenfotografie Marissa & Grace

A horse with a name... Grace! Op zondag 30 oktober '22  - een prachtige herfstdag trouwens - wandelden we samen met Marissa & Grace door de bossen van Averbode.

0
Huwelijk

Huwelijk Sarah & Jonas

Op vrijdag 2 september '22 stapten Sarah en Jonas in het huwelijksbootje! Eindelijk! Het moment waarop Sarah en Jonas elkaar het "JA!" woord geven is aangebroken. Na de formaliteiten in het gemeentehuis, was het richting de Vlooybergtoren om daar hun trouwfoto's te nemen...

0
Familie , Lifestyle, Family & Friends

Lisa & Yannice

Just like sisters. Enkele poses aan het water, verschillende outfits uitproberen, meerdere uren plezier maken tijdens de fotoshoot, het kan allemaal! Lisa en Yannice wilden graag een fotoshoot waarbij ze beide hetzelfde outfit konden dragen.

0
Big Belly

Big Belly Ellen & Thomas

It's a Boy! Ellen en Thomas zijn in blijde verwachting van een klein mensje! Om het geslacht aan de buitenwereld bekend te maken zijn we samen met hun naar twee locaties getrokken...

0
Dierenliefde

Dierenliefde

0
City Harbour of Düsseldorf (DE)
The Others , Travel

Reizen

0
Automotive , The Others

Automotive